w3c
- Ikke på lager

Bobler med en let syre, dejlig til desserter.
Vinstokke:
Sangiovese 80% Glera 20%
Produktionsområde:
Sant'Andrea a Gavignalla, en landsby i Gambassi Terme (Firenze-Toscana) på vinmarker med en alder på mellem 50 og 10 år.
Jordtypologi:
Vinmarken ligger i en højde af 170-205 meter over havets overflade, på bakker med stejle skråninger (27-29%) og mod sydøst. Clayey jord, fugtig og dyb, fattig i skelet og alkalisk. Klimaet er sub-Middelhavet med varme somre og temmelig kolde vintre, og med marine indflydelse. Gennemsnitlig nedbør (904 mm om året) med maksimum i november/december og minimum i juli/august. Den minimale og maksimale temperatur fra veraison til høst er 8-34 ° C i august, 9-30 ° C i september og 12-27 ° C i oktober.
Avlssystem:
Omvendt Guyot og toscansk bue.
Plantetæthed og udbytte:
3.300-4.800 vinstokke/Ha, 80 q/Ha.
Høstperiode:
Druer høstet i hånden i 20 kg kurve fra 25. august til 5. september Vinifikation:vinfremstilling i stålkar hos virksomheden, anden gæring i en anden bygning
Medicinske analytiske data: Alkohol 11% vol. pH 3,60, total surhedsgrad 6,8 g / l.Organoleptiske
Chat with us on WhatsApp